Anotace: Když jsem báseň dopsal, sám jsem se divil, že z poslední sloky vzniklo srdce... znamení
Láska 3V
Když dva lidé
hledají se,
neví kdo zbyde,
kdo nenají se
Kdo v milování
hlady zhyne,
kdo druhého raní,
koho to mine
Ale když dva
hledají společně,
tak láska trvá
věky věků,
věčně