Zahalená v kápi noci
toužím se Tvé duše zmoci.
Och ... není mi pomoci ...
V roušce z černého saténu
slyším srdeční ozvěnu
...na tu nezapomenu ...
Ve tmě zalapu po dechu,
když již nejsi v mém doslechu.
Lásko ... chci Tvou útěchu ...
Hezké :-)
03.07.2014 22:31:51 | Gabriela Green
Děkuji pěkně :))
03.07.2014 22:37:45 | Aiury
Není zač, dlouho jsem tu nebyla, tak že prosím, omluv mé mezery :-D
03.07.2014 22:41:27 | Gabriela Green