Anotace: byli jsme, na pár vteřin
nejsi ten, co chodívá bos v dešti
ale z touhy
máš odpuštění
který si nezasloužíš
protože nevidíš
skrz okno
a já mám pásku
přes obě oči
a mně se to líbilo :)
15.07.2014 13:59:35 | Benátčan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?