Trojjediný
říkal
vdej se mi
a zažijeme ráj na Zemi
vdej se mi a můžeme si začít
tak lehce se iluze ztrácejí
říkal
u jedné díry by i kocour chcíp
a v srdci zabodnutý šíp
vždyť vše je jak má být
a bezedný náš koš nadějí
říkal
nezamilovala ses, viď?
kopačky dostala U Anděla
pro slzy na cestu neviděla
tehdy ji směla v sobě objevit
***
Mluvíš mi z duše,zní to jednoduše:zažijeme ráj na Zemi.Koš nadějí bez dna nenaznačí,že láska je pouze jedna,na to zapomněl,zdá se mi.Kde jsi to zjevila cestu?V náprsní kapse kabátu,či prošacovala jsi vestu?
12.07.2014 20:35:06 | Bakchus
Radú, to byl hloupej nápad s tím čtením dokola... je to čím dál tím smutnější!
Pěkně jsi to holka napsala.
12.07.2014 20:29:36 | Pamína
......všechno špatný je na něco dobrý.....jen to pochopit není leckdy
jednoduché....říkám si pro sebe.....Ji.
12.07.2014 11:45:25 | jitoush
U jedné díry by i kocour chcíp....,
hezké, to se povedlo:-)
12.07.2014 10:55:44 | Jeněcovevzduchukrásného