Anotace: Báseň o devíti verších.
Jen pár hřejivých slovsrdcem věnuj mi ještě,než léto změní se v mráza mraky pohltí nebe.
Jen pár hřejivých slov,ať dokážu projít si deštěm,už oslepen, zbavený krás,když vzala's mi tebe.
... „možná někdy“...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?