ŠLA KOLEM LÁSKA
Šla kolem láska.
Šla s žebráckou holí.
A já se ptal proč.
Proč je tak krásná
a proč tak bolí.
Ona se zasmála
nahořklým smíchem
a řekla mi příteli-
neptej se slovy
ptej se jen tichem.
A odpověď přišla mi
tak náhle a brzy
v těch kapkách
jímž říká se slzy.
V tichu zrozené
a počaty bolestí
jako má duše
do světa hozené
končí pouť na svém rozcestí.
Dvě slzy.
Přečteno 512x
Tipy 11
Poslední tipující: Rozina, Kapka, Jort, jitoush, Amonasr, Laven De Brig
Komentáře (3)
Komentujících (2)