Já Jsi
Anotace: Báseň bez rýmu a s nulovými jazykovými schopnostmi
Já hledal jsem duši co rozumí mi-
ty pomohlas, byla jsi se mnou.
Já chtěl brečet-
to nevadí, byla jsi se mnou.
Já potřeboval sladké objetí-
ty pomohlas, byla jsi se mnou.
Já byl sám na celém světě-
to nevadí, ty pomohlas,
ty jsi byla se mnou,
v mém srdci,
jsi se mnou.
Přečteno 613x
Tipy 5
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Laven De Brig, Hadrák
Komentáře (4)
Komentujících (3)