MOŽNÁ
My dva jsme každý pustý ostrov,
naše společné moře je dílem pana Náhody.
Náš syn je most který nás spojuje,
my na něm občas stojíme a díváme se do vody.
Možná nás zemské desky spojí
nebo voda navždy rozdělí,
možná za sto let,
možná už v neděli.