Čekání
V okně dívka s tváří víly,
vyhlíží svého milého.
Na stole uschlá růže,
její milý však nikde.
Dlouhá doba co se neviděli,
stýská se jí,oči jí z okna hleděly
a tiše doufaly.
V mysli se jí honí tolik věcí,
co udělá až ho uvidí.
Skočí mu do náruče,
hledíc mu do očí řekne Miluji Tě.
Ale stále zatím čeká...
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Miroslav Možný
Komentáře (3)
Komentujících (3)