Anotace: Plod
Prosimtě, nepiš názvy tim Caps Lockem, už to tady dělá jeden šašek a jen díky tomu je snadno identifikovatelnej, že člověk na tu jeho lyriku nemusí klikat.
09.08.2014 19:59:55 | Nikotin
jéééé,sory,ale já sem ten původní šašek,kterej takhle vystupuje už několik let,kdysi mě napadlo,že chci mít tučně napsaný název,tak to tak mám až do ted. Jestli se to někomu jinému taky libí,tak je to jeho volba...s tím nic neudělám...
10.08.2014 10:12:57 | Párek Bdělý
jak jako zezadu? .D
08.08.2014 22:04:16 | Lagedama