Anotace: Tak dáme ještě jednu sladkou z dob naivních a pak zase trochu přiškrtíme
Děkuji za pochvalu všem,kterým se líbila,a jestli se někomu nelíbila tak to nevadí.
10.08.2014 21:48:45 | Párek Bdělý
Libi se mi basen
A dobrovolne se priznavam, jsem alergicka na komentare samozvane kriticky H-E ... proc nezustala na poetovi? Proc musi prezentovat sve ego i tady?
10.08.2014 19:43:49 | Romana Šamanka Ladyloba
náhodou toto léto pouze s holínkama jinak to ani nejde...a četla se mi dobře,naivní,nenaivní já tyto zkrátka miluju!:)
10.08.2014 18:37:57 | střelkyně1
Poetické holinky :)
(Ta čárka v prvním verši je nadbytečná :)
10.08.2014 18:08:15 | Hesiona-Essylt
čárka proto,že opravdu chci aby se čtenář zastavil,má tam svůj význam v recitaci a co se týká těch holinek,tak sem fakt šmejdil kdysi v dešti po louce v holinkách a hledal čtyřlístek,abych ho mohl věnovat dívce do který jsem byl zamilovanej a která v té době odjížděla do zahraničí na brigádu...proto ten ztracenej čtyřlístek...tato básen je opravdu prožita...sice minulost,ale prožita.
10.08.2014 21:54:54 | Párek Bdělý