Anotace: ...
V kapkách deštěroztříštěných chodníkůrozsypu oční stíny
a konturousi tě na rtynapíšu
jako vůni letních tónů
tě
pastelkami rozmažu
http://www.youtube.com/watch?v=kPBzTxZQG5Q
teda mazací pastelky jsem ještě neviděl...
03.10.2014 14:09:41 | enigman
Hezká, líbí se mi, ST.
14.08.2014 12:01:12 | Psavec
Děkuji :-)
14.08.2014 12:22:48 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?