Jsi jako diamant
broušený láskou,
já jsem zvíře a
ty mojí kráskou.
Jsi výdech i nádech
jsi všechno co mám,
to Ty záříš ve snech,
když v noci usínám.
V dobrém i zlém
to jsme si slíbili,
když naši rodiče
slzičky ronili.
Jsi pro mé srdíčko
hvězdička blýskavá,
díky Tobě snad už vím
o čem Petr Novák zpívává.
Jsi slunce co svítí,
když pódia zhasnou,
z tmavé oblohy
vykouzlíš jasnou.
Nadešel čas
na poslední větu,
komu mám děkovat?
Bohu?
Vesmíru?
Snad celému světu?
Já děkuji lásko
především Tobě,
že držíš mě za ruku
v této zlé době.