Na podlaze stopy
mokrých chodidel
oddělovaly soumrak
od ranního kuropění
Opilost jsme neustále
zapíjeli dalším vínem
Lapali jsme po dechu
tonoucí v proudu
horkého vzduchu
Pozdě v noci
jsme vařili
špagety
Chutnaly vážně skvěle
v kuchyni u linky
Dala bych si je zas
A hned potom
Tebe