Anotace: slza třetí
*
pršíš mi
třpytivými hvězdami
v bodavém dešti
tisicero muk
v závoji z černého bezu
ztracena v mlze
podzimního splínu
schovaného za slzami
vlhkých řas
co krášlí nevěstu
smotanými korály
navléknutých
nachových šípků
sepjatých kolem kotníků
co řežou a bodají
a přesto nikdy nepopřu
že žila jsem s tebou
v tom nejkrásnějším
hříchu
*
Já vůbec nevím co na to napsat.. Na mě to působí všelijak.. Možná divné období pro mne.. a tak to nepůsobí asi tak jak by mělo.. Super :)
15.09.2014 14:46:40 | Barčík
pozdravuj rýmečku :-)
Báseň jinak těsná,ale asi ti to tak sluší,konec mne odzbrojil
04.09.2014 21:39:39 | Danger
Něžná jako nejjemnější vlahý deštík...
03.09.2014 15:34:04 | Lilien