Jsi pro mne domov.
Mé bezpečí.
Jsi pro mne Ten, co bez řečí,
život svůj v šanc dává světu.
Nečeká nikdy na odvetu,
Když v slabosti své se hroutím.
Jsi ten, co láskou svou
Něžně mne nese.
Snad hvězdu z nebe
S radostí snese,
jen kdyby z výšin strhnou se dala.
S Tebou jsem znova,
zas
jak malá holčička.
Co na klín se schoulí.
Jsi muž co vydrží víc ran a boulí,
než pozlátka.
Co svět tak skrovně dává.
Jsem jenom Tvá!
Tvá srdcová dáma.
hlídej ho !!!! nebo ti ho začnou klonovat!
30.10.2014 09:44:45 | gabkin
JO a to ani nevíš,že mi jednou jedna stará paní řekla:
"Ten Váš chlap ten je jeden z milijóna, tem muj be mě zabel/zabil/."
Od té doby se to u nás doma používá..:-):)):-)
30.10.2014 09:50:52 | Malá mořská víla