Pavoučí dech a kapky v trávě
To když zahraju v struny mé loutny
serenádu z doby gotické
A dívám se, jak padáš do určita...
Co máš v očích, když ti čtu ve verších?
Co v nich máš, když celý den proprší?
V duhových sklíčkách kaleidoskopu vědění
vidím cválat tvé zvláštní tiché koně...
Roztrhlý papír s osamoceným inkoustem
zahodil jsem do podnapilého plevelu
A barevné listí snáší se na zemi z olova
Jsi krásná. A listí padá na loutnu...
Moc krásná :-))
16.09.2014 20:01:00 | Gabriela Green
pěkné, padání do určita je fajn, tiché koně i podnapilý plevel. Líbilo se mi to
12.09.2014 21:59:16 | Benátčan