Paruka lustr
zfoukni svíčkám
sušenej půlslon do esíčka
a lůžka z milenců pro Fantoma
podpeklí jménem Doma
baletní sukně
cukřenky lepivý noci
bicí hodiny s licousy hostin
žíněná může
do zrcadel
s kolečky křeslo dáme času
činely opic u všech madel
a boky bony houpou lodí
je láska maska
a maska láska?
bizarní plesy tváře rodí
jsou city dutý s pojmem představ?
redukce očí
výsměch samodruhý křtitelnice
pantalon tváře při muzice
tak miluj do zapření
vycházku holi
hadrovej panák kuropění
tak miluj všemi svými dredy
a v bílý komoře piš tužkou na obočí
pro naše čtyři sladký oči...
Krásná. Tvé básničky mi občas připomínají texty písniček od Kryštofa. Ne slovy, ale stylem. A to je moc dobře, protože jejich texty jsou skvělé :)
20.09.2014 17:23:29 | iluzionistka