Nelze
Anotace: Tuhle jsem našla v šuplíku, doslova.
*
*
Hladkost tvé kůže
je pořád vepsaná v mých dlaních
a ještě pořád ve mně
cinkají zvonky tvých pohledů
Vnořená v tebe
jsem celá z nedoufání
protože nelze už postavit most
který dřív spojoval naše břehy
A řeka je nekonečná
*
*
Přečteno 547x
Tipy 16
Poslední tipující: hanele m., Pamína, Akrij8, jitoush, Petbab, Jort, Martin Šimeček, Frr, AndreaM, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)