Anotace: Důvěra jež se ztratila, když láska lásku zradila. Pro mne další etapa lásky skončila.
Láska do neznáma
-
Nevím, kdo jsi,
neznám Tvé cítění,
ale vím, že nejsi
srdce mého míjení
Jsi světlo lidu
a srdce mého,
jsi věrná klidu
a lásce druhého
Jsi hladný vítr
mých nekonečných cest,
jsi širá pláň,
jen Tebou nechám se vést
Jsi oslnivá jako tůň
při svitu nočních lun
Jsi zářná hvězda
a já jen přející,
prosím ať se mi nezdá
hvězda srdce hřející
Jsi romantická
jako rudé růže,
v skrytu dětská,
přesto
… miluješ muže