skoro jako paralela
s ranním světlem
přišlo to příliš brzy
a tak se nějak stalo
a věř že není mi to k smíchu
že srdce někde bloudí
a dávají si pozor
aby se jedno s druhým nesetkalo
protože naše láska zadřená je
někam do soukolí léta
které skřípe že až mrzí
a vlastně každá slibná noc
jen praská a jen čoudí
jako nejlevnější cigareta
která štípe na jazyku
a oči po ní slzí