Anotace: slza sedmá
*
podzimní mlhovina
a můj šálek kávy
v jantarové chuti medu
křišťálová slza vína
obarvená v barvě bordo
s kapkou zlata
do mléčného karamelu
na pasekách v mlází trnek
slyším ten bolestný vzdech
v nenávratnosti
promarněnýho léta
ve křiku sýkorek
jen strakapoudí tichý let
v deštivém podvečeru
biji ti v srdci
v jeho úderech
*
... nádherně živoucího podzimu.
22.10.2014 19:43:43 | Lilien
..ten vazký med...tekutý jantar...od včel dar...prosvítí útroby
....léto promarněno nebylo.....krásné Střeluš.....Ji.
19.10.2014 19:38:41 | jitoush
jantar mám na prstech..opravdu..v prstenech:-)
je jako med
a hřeje
lahvinka vína pro naděje
18.10.2014 22:47:20 | básněnka
"jantarovou chuť medu" si považuje mé půnebí,je opojeno ze slov téhle básně..
Díky za hezkej podvečerní labužnickej zážitek..obdivuju Tě:-D
17.10.2014 18:36:45 | Frr
Jakoby se zachytil poslední zlatý paprsek kdesi v pavučině, vůně medu na mě skanula a mé promarněné léto zasyklo při doteku na citlivém místě...
ST, má milá.
17.10.2014 18:36:28 | Pamína