tišina nocí novou závěť
chvatně dopisuje
oči jsou v ní čluny
kotvící nad hlubinou
s milostnými výkřiky
a v tělech výzva k milování
mezi prsy zachvěl se jeho ret
jazyky vpadlými do klína
milenci sblížení na dotek
zapomenou, že nebylo a není
světlo co právě zhasíná
a polibky dosáhnou k rozednění
že hořící oheň byl přeskočen
i na její prsty zatnuté
v bílém prostěradle
po noci ráno si vzpomíná
ale dvě spící těla ta nevnímá
samo jen stín mezi nimi a dnem
signální ohně ze dvou těl
jazykem zažeh hranici
pro spáleniště postele
prej si zas ustele na ňadrech... sen
a tmou se nesl
pro její šlépěje
hlas s klínem peřeje..
29.10.2014 21:10:38 | básněnka
tu peřej přejít jsem směl
na dlani vlas
a třpyt rosné krůpěje
jako tvůj vzkaz
až z vína rozleješ
pro každého z nás
29.10.2014 22:17:47 | josuatree
že hořící oheň byl přeskočen..
to mi nějak vlezlo do hlavy.. nebo kam :o)
29.10.2014 19:07:41 | hanele m.
ST :-)
29.10.2014 15:18:59 | Malá mořská víla
děkuji za kladnou reakci i když nevím, co je to ST :-))
29.10.2014 15:50:34 | josuatree