bez otázek

bez otázek

 

 

 

 

 

neptej se ... neznám

 

 slova co tě zhojí

má ráno 

v duši smutek strojíš

do černého šatu

 

jen bílý závoj korytem si spěchá

čechrá ho proud

lom světla 

jak slza nedočkavě když se žene

to ještě smích a koutky pozdvižené

a už chce ven

 

po tváři stékat

slané cesty zdobit 

klikatou chvíli 

z pocitů se zrodit

 

jen na pár 

okamžiků slávy

 

má rána

samota je chladí 

do duše vločky - kudy neprozradí 

kudy jít...

 

neptej se 

nevím

kvete zapomnění 

pestré a plné zrádných včel

požádám vesmír 

zda by zlomek z dění 

pošeptat možná

 

by místo vrby chtěl 

 

 

Autor zamotán v nedospělosti, 29.10.2014
Přečteno 490x
Tipy 16
Poslední tipující: Sarah, Rozina, Akrij8, Amonasr, josuatree, jitka.svobodova, Pamína, jitoush, hanele m., Frr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...krásně se mi to četlo......Ji.

29.10.2014 22:37:09 | jitoush

líbí

Díky zahrádko ;-)

29.10.2014 23:11:09 | zamotán v nedospělosti

líbí

...jen se usmívám.....Ji.

29.10.2014 23:52:27 | jitoush

líbí

Taky to dělávám;-)

30.10.2014 00:05:44 | zamotán v nedospělosti

líbí

...to byl zcela cílený úsměv na Tvé oslovení.....Ji./smích/

30.10.2014 00:08:12 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel