chceš-li půjdu
za blankytem tvých očí
až své prsy do dlaní mi dáš
pohořím projdu řeku nepřekročím
nad klínem zastaví mne černá hlubina
propast ve které se vášně točí
a jen láska zůstává v ní nevinná
chceš-li půjdu
jak oslepený sluncem
a plný čeřen ze tmy tvého klína
nad ránem ještě vylovím
až v sítích marně prázdné ruce
ty ke mně budeš spínat
po světle, které oba spálí a už neshoří
Dnes teprve první dlaně, škoda krásné básně:(
30.10.2014 09:34:47 | Lilien
je v tom síla lásky muže... ST
30.10.2014 09:32:52 | Malá mořská víla
Bylo to hodně silný a hluboký, prostě láska, jakou poznáš jen jednou za život, abys měla na co vzpomínat ...
30.10.2014 11:54:08 | josuatree