Anotace: s láskou k lidem
Já si myslím, že když to je celá báseň založená na tom opakování, dá se to přežít. :) mně tam spíš vadilo pár maličkostí jako: svitu-stínu ... ale ani já nejsem v žádném případě dokonalý ... takže tvrdím, že na začátečníka je to dobré. Však se vypracuješ :)
05.11.2014 20:42:08 | ElaJah
...říká se, že opakování je matka moudrosti. V poezii bych s tím ale zacházel nanejvýš opatrně...spíše používat jej vzácně...
04.11.2014 19:12:55 | Robin Marnolli
Jsem amatér, co to zkouší. Toto je moje prvotina. Tak díky za názor. Každý to cítíme trochu jinak a v tom je to kouzlo "umění" :)
04.11.2014 19:22:33 | červená pastelka