když jsi se mnou
pokaždé udáváš
přesné souřadnice lásky
abys dostala co chceš
pamatuješ jak jednou
miloval jsem tě
tři dny a tři noci ?
jen co zazvoníš
chytáš mě za slova
já tebe za boky
až jsi jako němá
a přitom do mě křičíš
a toužíš se mi dát
a pak celá
rozechvělá
stékáš po mě
jako vodopád
a na otázku
kdy se příště
zase uvidíme
řekneš jenom
za dva týdny
počkej
možná
snad …
a já se
vlastně
nikdy
na nic
neptám
a pak
z tebe
celé noci
nemůžu
ani spát
...ale vždyť je tak hezké dělat drahoty...../úsměv/.Ji.
19.11.2014 20:21:18 | jitoush
..a v noci tiché šlápoty :-))
19.11.2014 21:40:20 | josuatree
......a něco šeptat do ouška.....Ji.
19.11.2014 21:42:12 | jitoush
skvělá! chybí mi slova pro vyjádření pocitů.. ale ani není třeba.. vystihl jsi to úžasně..
19.11.2014 20:01:03 | Amelie M.
prostě takově jsou všechny :-))
19.11.2014 21:52:30 | josuatree