slova která
posíláš mi
jako žena
muži
působí mi
neklid těla
a nehladím
tvou kůži
jsi nabitá
a lesklá střela
oči obtažené
tuší
tvůj pohled
je jak výstřel
z děla
než prolétne
mou skruží
a tak co
nechceš
neudělám
ale kdybych
mohl
a tys
chtěla
hodím ti
do postele
růži
ani by ses
nezachvěla
jako bych
ti dlužil
na co čeká
jenom žena
odevzdaná
muži
tak skonči
se vším
rozhodnutá
a vystřel
z toho děla
ať uslyším
tě sténat
všechno by
jsi směla !