v černobílých
klávesách rána
jsi průsvitně lesklá
a pozdě vstáváš
světlo tě políbilo
na ohořelý pergamen
tvých vlasů
a pomalu je rozčesává
a ty odemknutá
ochutnáváš
první němé doteky
poledního slunce
až někde nad obzorem
a když nejsi sama
odcházíš v šatech
rubínové barvy
a upnutých sandálech
s nádechem do šeda
a voníváš celá
po jasmínech
....ta se mi líbí tou náladou tam někde podprahově schovanou....čiší
z ní zvláštní nostalgie,aspoň pro mě.....a asi teď najdu klíč pod
polštářem a zamknu se do klidu na sedm západů...../úsměv/....Ji.
23.11.2014 22:26:00 | jitoush