Okna pila rozum
dlaň se náhle spárovala s druhou
středobod světa posunul své osy o kousek níž
divy začaly vyvádět na palouku ptáčata
pučící hrudník byl jak sněhulák
a dobrá pára popírala všechny úhly
večer byl totiž míček
co salta metal z bradel
jazyk si zamiloval oči
a málem bylo přesoleno
barvou do všech prostěradel
a pro sítnici
na petlici mužský košile
jsem tě přejmenovala
rukáv přepůlil světlo
poetickýho vesmíru
a kdesi žilo
bylo i nebylo zvíře
pro Fanfána i pro talíře...
co slov se týče
umě
splétáš
ze siločar biče
29.11.2014 22:25:35 | Luky-33
a pro sítnici...ve světnici...svět zdál se maličký...pro míčky...úsměv.z.
29.11.2014 22:22:39 | zdenka
na okamžik jsem ho tam zahlédla:-)
29.11.2014 17:38:21 | střelkyně1
Mně se to líbí a nemyslím si, že to čtenář musí do podrobností chápat nebo respektive, že musí pochopit, jak to autor myslel. Jde spíš o celkový dojem, jaký z toho vyzařuje a ten je super.
29.11.2014 11:45:08 | iluzionistka
.....jo,vybarvil se
a ruka zasténala
rybím pohybem
trumfy došly
z rukávu je
lítost hnala
rozum s citem
se prál
za záhybem...
29.11.2014 11:45:00 | jitoush