Anotace: slza devátá
*
v zapadajících odlescích
slunečních paprsků
v meandrech zátočin řek a potoků
v čirosti vodních tůní
jen tichý užovčí skluz
otevře hladinu vlnící se stopou
rozprostírajících se zrcadel
lužních rybníků
lovících kormoránů a volavek
v usychající ostřici a zezlátlého kapradí
plačícího vě větru naříkajících dubů
bojících se své nahosti
toulám se v šustění podzimního listí
kdy pohlazená vzpomínka
zavoní tvojí přítomností
a tak si stále zpívám
to svý hadí blues
*
...jen se natěsno obtočit.....s blízkostí ne svíravou,ale vřele pevnou....
....Ji.
02.12.2014 20:05:07 | jitoush
jó hadi...to jsou skvělý bluesmeni...až ta jejich hudba a vlnění člověka tak nějak hezky sevře...
02.12.2014 13:57:41 | enigman
pochvala za celek, a za blues mimořádná :-)
02.12.2014 13:21:31 | hledač