rostoucí ráno se ze tmy svléká
na lehké ptačí flétny hraje
hedvábné růži co nevykvetla
plné je tichého slunce
a ty jsi plná jeho světla
nad akty března krásnější
až od nebe oči ti zmodraly
na tvou něžnost myslím
vždyť celá se v ní odrážíš
na tvá slova na tvé jméno
na tebe
a ty zatím stále ještě nevíš
že každý tvůj pohled
je pro mne nejkrásnějším
milostným veršem
celého dne
plné je tichého slunce
a ty jsi plná jeho světla
tak to je pro me nejhezci cast basne ale i jinak fajn
04.12.2014 00:05:41 | xoxoxo
Ty první tři řádky označují tvou lásku za opravdovou. Takhle dovede psát jen láska. Moc hezké.
03.12.2014 22:59:32 | VEDz RVAHEs
...i Tvá báseň je prostoupena něžností.....Ji.
03.12.2014 21:59:50 | jitoush
co k tomu říct ? třeba tolik jsem jí miloval ? .-))
03.12.2014 22:02:35 | josuatree
....někdo píše o skutečném prožitku,někdo o tom,co by chtěl prožít,
o touze,kterou má......naplněné i nenaplněné lásky.....takže si mohu vybrat,
ale básně o lásce máš takové "živě poskakující v harmonii těch chvil",
tak soudím,že je to Tvá skutečnost....ukončená i neukončená...ale,
vlastně je to jedno.....prostě se mi to líbí.....Ji.
03.12.2014 22:08:27 | jitoush