Anotace: ...
Proč Tvé srdce volá jeho?
Důvod neznám, však znám volání srdce svého
Proč Tvé štěstí patří jemu?
Nedokážu kázat štěstí svému
V čem má duše jeho navíc?
Není lepší než ta Tvá a já jsem nyní ztrápená
Otázek mám spoustu v mysli!
Pověz nač Tvá hlava myslí
Myslím na to, proč ne já
Věř, já chci býti pouze Tvá
Chceš a toužíš… nejde to…
Věř mi zlatý, přejde to
Nechci věřit, chci Tě mít
Promiň mi to, nemůžeme spolu být
Nemůžeme… Nejde to… V srdci Tvém však obsazen
V srdci mém jsi hluboko, v hlavě mé jsi nalezen!
Tak proč tedy patříš jemu?
Dívka patří chlapci svému…
Tak proč líbáš jeho rty?
Věř mi, toužím že's to Ty
Proč ruka Tvá je uvnitř jeho?
Stal se části světa mého
Myslíš na mě po nocích?
Ve zdraví i v nemocích
Přesto mám Ti říci sbohem?
Pro mě těžší to bude mnohem!
Říkám sbohem… pouze zatím!
Cítím, že se k Tobě jednou vrátím