To nejdražší, co jsi měla,
jsi na oltář Lásky dala,
nechci rvát Ti srdce z těla,
chci,abys mne milovala!
Co se mezi námi stalo,
to i mne poznamenalo!
Aniž to dosud kdo tuší,
srdce mé teď za dva buší!
Nelituj,že se to stalo,
to k nám Láska přišla jen,
je to moc anebo málo?
Taky z toho zmaten jsem...
Tak jsem zkusil zastoupit Tvého milého,bohužel jen v takovémto slovním projevu...Přiznám se,že mu tak něžnou a citlivou partnerku závidím!/Jó,žena svádí k dobrému nebo zlému,ale svádí vždycky!/;-?
19.05.2007 12:07:00 | Kozoroh 1