Anotace: Není opravdové lásky v srdci toho, kdo není schopen obětovat svůj život k záchraně toho, koho miluje!
Jak se třpytí slza v oku
Jak se těší páry z roků
Jak se hřeje láska v srdci
Jak se drží v tlupě vlci
Jak se modlí lidé k bohu
Jak trpí smutný trpce v rohu
Jak se honí lidé k cíli
Jak děti věří v krásné víly
Jak se podzim věrně vrací
Jak v jeskyních jsou strašní draci
Jak kočka přede radostí
Jak přítel řeší starosti
Jak ruce hladí její tvář
Jak v očích jejích vidím zář
Jak zbožňuji ji bez hranic
Jak tušíš, že jsem z Nemanic
Jak s Tebou jsem já poznal sebe
Jak v osamění smutek zebe
A jak bez hvězd není nebe
Tak přesně je mi lásko jasné
Že chci vedle sebe pouze Tebe!