tak jsem se konečně dočkal
už jsem si připadal jak pes
co vysedává za dveřma
jak ses měla a nemáš hlad ?
tak se holka podívej na stůl
radši jsem za poslední peníze
koupil něco na zub a kytku
nechci z lásky dělat vědu
zbytečný slova nemám rád
to víš ale když na to přijde
naše láska je jak nekonečný
kytarový sólo a těžko bych
rychle spočítal co já už ti
všechno dal a ještě nekončím
tak poslouchej mě přece
dáme si dobrou večeři
a po ní třeba černý samet
nebo karibskou noc plnou hvězd
pokud to chceš namíchat
a dobře protřepat
tak s trochou ledu
ať můžeme jít pozdě spát
a nedívej se jako zatoulaná kočka
nechci říkat zbytečnosti
ale pořád mi to tam skáče
stejně zase skončíme
v tom samým nebi
pod baldachýnem zítřka
ale nechceš se teď milovat
večer načít zblízka ?
ten salát nikam neuteče
a jídlo klidně počká
salát jsem nechala v kuchyni a šla se pomilovat, jízda na kole, plavání a milování jsou prej nej tělocvik:-)
ne nedělám si z tebe klik, po rozumu máš tolik umu...
je umění i milovat?
:-)
13.12.2014 16:52:13 | básněnka
Hm hm karibska noc hele to by se mi libilo a koktejl co ...no nic fajn drink tva basen
11.12.2014 12:24:16 | xoxoxo
mě taky a salát nikam neuteče ...
11.12.2014 14:15:12 | josuatree
To je fakt ten neutece
11.12.2014 15:17:05 | xoxoxo