Vzpomínková
*
*
Srdce mi zvoní na půlnoc
Na nit navlečené korálky
tvých posledních slov
si natřikrát omotávám kolem krku
Jsem černá královna
držená v šachu poutem tvých pohledů
a sama sobě dávám mat
v té stále se opakující partii
A ještě pořád tě neumím
postavit mimo šachovnici svých myšlenek
Srdce mi zvoní na půlnoc
A srdce tvých zvonů - mlčí
*
*
Přečteno 510x
Tipy 24
Poslední tipující: Akrij8, enigman, Amonasr, Pamína, jitoush, zdenka, Luky-33, Manni3, adaj, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)