lednová pohádka

lednová pohádka

Anotace: ... pro vnučku ...

.
vločky pomalu padají
potají
a nemají už rády
ani její stezky s vlasy
a tak padají do závějí
kterými tě ubrodí
nekonečná
lednová hora
od jedné ke druhé
zase pro pomněnky
a polibky přitom
ve sněhu k pasu
pro marušku
objímají v ohni
jenom sny a fialky
.
Autor a_tao, 04.01.2015
Přečteno 492x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí