Potřeba citu

Potřeba citu

Anotace: Má rozprávka s láskou o lásce.

 

Řekni mi kde nachází se láska
v tomto světě není a neexistuje žádné „promiň“
poznám tě znovu?
Ne, možná“....
tak právě toho se bojím.

 

Propsané noci stále nejsou pasé
roky plynou, čas letí
Jsem sám, stále bez tebe
opuštěný,
život bez vlastní rodiny 

smíchu dětí.

Autor Pučik, 10.01.2015
Přečteno 502x
Tipy 4
Poslední tipující: El Fantasto, Frr, MARKO, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel