lets go slow, slower
***
pomalu, pomaleji ještě pomaleji
za jeden polibek vyžádaný,
tisíc minut bez dotyku
kolikrát si rozpustím
a znovu sepnu vlasy
nervozitou asi
než dostaneme se
do fáze první pusy
olíznu si rty, jak se to dělá
projevím zájem
řečí těla
proximitou
nás dvou
vyložím si
že jsi v mé těsné blízkosti
intimitou
tam někde uvnitř skrytou
neprobuzenou
zatím
zlehka
nechám se
uhranout
na orionově pásu proběhnout
hvězda po hvězdě
postupem času
možná budem
užívat si každého dne
v pokoji tvém
tělesným kontaktem
duše splynou
jedna v druhou
pak budu
tvou
uvidíš
šelmu v mých očích,
poznáš
jak moc umím žít pro pocit
budeš smět navždy
v náručí mě nosit
až ucítíš to
co cítili nemnozí
bude se ti o mě zdát
pak se ti budu smět dát
znovu se lásce naučím
nakážeš mi
ať už se nemučím
budeme spolu
pomalu pomaleji ještě pomaleji
stoupat po schodech
a nakonec poletíme
na křídlech..