Neobnovitelný zdroj lásky
Anotace: jedna bláznivá písnička (2015) :-)
Došlo uhlí,
došlo dřevo,
a dokonce i
kamenivo!
(Ó, ó...)
Došla ropa
i trpělivost,
a dokonce i zemská
přitažlivost!
(Áá...áj...flááááj..)
Došlo světlo
a tma taky!
Došlo dokonce až
na zázraky!
(Á...ú..ů...á..)
Nic netrvá věčně,
jenom láska k jedné slečně,
né však ale její láska
ke mě!
(É....néé...)
[: Nic netrvá věčně,
jenom láska k jedné slečně,
ne však ale její láska ke mě! :]
Nic netrvá věčně,
ani láska k jedné slečně!
Hlavně ne však její láska
ke mě!
(Néé...)
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)