Zdeni, Tvoje poslední tvůrčí období jde tak hluboko, že se bojím, abych tam vůbec dohlédla... Nádherné, hezky Ti to jde, má milá.
09.02.2015 10:52:55 | Pamína
Zdeni, Tvoje poslední tvůrčí období jde tak hluboko, že se bojím, abych tam vůbec dohlédla... Nádherné, hezky Ti to jde, má milá.
09.02.2015 10:52:49 | Pamína