Anotace: slza poslední
*
až hvězdy sněhové
zamrznou v hladiny
až ráno odloží
spodničku na spaní
až přejde den a noc
v podvazcích z hedvábí
pak tvoje náklonnost
ztratí se v stmívání
schová se v záhybech
z černého krajkoví
schoulím se
do slzí jeřabin nad tůní
počkám až zaprší
milostné svítání
a pak se rozprsknu
po kraji
do strání
*
Tady si krása poezie podává ruku s nádhernou romantickou přírodou, pokochala jsem se a moc se mi básnička líbila, tak něžná pohlazení...
21.07.2015 22:06:46 | carodejka
Tvé slova mi lahodí,jen si říkám kolik máš stupňů...
Svádíš a hoříš...:-)
21.02.2015 18:50:50 | Danger
krásná..projasnila mi "provozní ráno" v háku..díky, střelkyně, Tvá munice potěší..:-D
13.02.2015 08:26:17 | Frr
až hvězdy půjdou spát
a naše hladina jakbysmet
pak poznáš stmívání
a jeho med...
12.02.2015 19:44:31 | básněnka