V zapomnění...
Anotace: Starší dílo, po dlouhé odmlce možná zpět zde na literu.
V zapomnění skrýt se,
tak jako kdysi,
vzpomínat na všechny tvoje rysy
a křivky těla, co bývalo dříve moje,
účastnit se nekonečného boje
a stále lhát.
Tvrdit sám sobě, že nemiluji Tě
a mám Tě jenom rád
mi jde stěží,
roky mého života běží,
ale srdce se stále upíná do minulosti,
k Tobě,
stále Tě mám v sobě
a neumím jít dál.
Ani po tolika letech nepřišel den
kdy bych se Tě vzdal.
Přesto vše se Tě nesnažím získat zpět...
Přečteno 422x
Tipy 12
Poslední tipující: mauvais-ange, Bartika, Nikita44, střelkyně1, bogen, jitka.svobodova, srozumeni, VEDz RVAHEs, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)