Vyznání
Anotace: V průběhu slov a citů.....
Ty jsi můj osud Lasko má,
jen neodháněj mě od sebe a můžu být stále Tvá.
Nechceš mi ubližovat, tak neubližuj již,
já budu tu stále a můžeme si být blíž.
Chápu vše a respektuji nutnosti,
jen nesmíš se na mne zlobit,
že Tě chci mít ve své blízkosti.
Přečteno 521x
Tipy 3
Poslední tipující: sttmr
Komentáře (1)
Komentujících (1)