A v ruce jen zmačkaný list,
však znáš to, nebudu jej číst.
Na něm leží mé srdce,
Tvoje je pořád, přece.
Stále ještě tluče, bije,
tohle ani déšť nesmyje.
Ač sám, s Tebou celou noc,
pořád máš tu moc.
Moc proměnit mě i svět,
jen Ty jsi ten nejkrásnější květ.
A v té zemi představ a snů,
s Tebou jsem do konce Tvých dnů.
Tam snad, v té zemi věčného snění,
tam snad, zní stále slavíků pění.
A v mém srdci hoří šíp,
jen s Tebou bude líp.
Dávám St, nejen proto..že po dlouhé době tady čtu, tak hezké vyznání :)
20.02.2015 09:28:23 | ta.cupka.
pak ať je líp... :-)
20.02.2015 08:19:25 | Martinecka23
Budeme doufat :)
20.02.2015 10:57:10 | Nespavec
Kolik vás je? :-)
20.02.2015 12:23:02 | Martinecka23
No... Já ani nevím.
To máš jak s těmi denními a nočními ptáky. Ti o sobě taky nevědí :)
20.02.2015 14:52:04 | Nespavec