Anotace: S hudebníkem pod kůží
Rezonovat jeho strunami
a sladit tlukot srdce s tím správným BPM
jako na povel
V jednom cvaknutí metronomu
čeká harmonie
na konsonanci našich těl
Ale kdo ví...
Třeba budeme disonantní
a budeme fungovat jen v konkrétních případech