zjevení páně Jana
a guma z trenek trapně vytahaná
pyl neviňátek
Kalypso... rozpadlej kabát s drobnými kraby
má nos a bradu s důlky
uzený míry pro papuče
homole s křídly
holubí srdce jí dosud tluče
z balzovýho dřeva se vykutálel Petr Pan
měl křídla vážky
malej stan
a nedomykavou představivost zastaralýho psacího stroje
má ráda jména pro pavlače
zázraky na tři doby
tetřeví slípky a plicní sklípky
inferno s piktogramy
dřevnatou dužinu čehokoli
poslední ze dvou večeří
pizzu z Bombaje
divokou rýži
a vášeň vepřů
po lanýži
Sněhurka z peří...
tančí s jeho kotníky
apokalypsou
sengu senganu v ústní dutině
pojedli
štvanici pro psy
válečný siroty na víně
úlitbu
osobní
bohyně
Jednoduše prolnutí;-).
Mám sto chutí říci
ST,
raději mlčet budu
bez hnutí.
23.02.2015 20:29:04 | Malá mořská víla
guma z trenek
skobička
pyl neviňátek k tomu
vidím prak
alou uličníci domů!
...láska je vlastně taky uličník... :-D
23.02.2015 18:27:26 | Amonasr