až lehnu si do bodláčí splínu
s mlhou splynu a lesy jak v říjnu
usínají
až lehnu si do bodláčí splínu
bodláčí přikryje mne svou peřinou
a už nikdy nelehnu si pod jinou
třeba Tvou
a kdybych vstala červenou barvu už nikdy neuvidím
svět bez čevené v zraku i srdci
pomůže žal přemoci....
zbydou jen rány bolavé z bodláčí splínu...
tam v lesích rákosí mlze a v říjnu
ustláno v bodláčí mám...