dost možná
že na počátku
bylo právě tohle světlo
a na konci hra o jablko
už se dlouho nebráním
vzdalujeme se od sebe
v tichých akordech
a křičených větách …
kouřím na balkoně
dívám se do ohně
zářivýho rána
a lehká tíha myšlenek
krouží někde daleko
tam kde zrovna nejsi
dost možná
že hra bez jablka
a já už nemusím říkat
co ani náhodou
nechceš slyšet
tiché konce zahalené do myšlenek...
27.02.2015 14:18:31 | zelená víla
neuvěřitelně jsi vystihl beznaděj? Tolik životů...
26.02.2015 21:54:25 | Martinecka23
díky za ohlas :-) ... nebo hrobový ticho před velkým závěrečným Finále, co musí každou chvíli přijít,když to, co bylo už není a nebude.
28.02.2015 16:19:34 | josuatree